maia-sandu-si-hillary-clinton-copy

Cu siguranță ați auzit că Maia Sandu vrea să aducă emigranți în Moldova. Desigur că știți că Maia Sandu este promotoarea lesbienelor și homosexualilor în Moldova. Maia Sandu a interzis icoanele într-o școală. Ba mai mult, într-o zi, Maia Sandu a greșit o virgulă într-o propoziție. Da, așa este. Să știți, noi ne-am convins de toate acestea. Apropo, am stat și am investigat să vedem ce alte păcate are Maia Sandu și de ce nu trebuie să o votăm. Mai jos câteva exemple. Dacă știți altele, mai adăugați și voi.

Maia Sandu a fost văzută cum mâzgâlea cu grafiti pereții din scările blocurilor din Chișinău.

În fiecare noapte, Maia Sandu își pune o lopată în spate și se duce prin Chișinău să facă gropi în asfalt.

Ați primit vreo amendă de la camerele de supraveghere a poliției? Camere de supraveghere, BAC, Maia Sandu. Sesizați legătura? Da, ea este de vină. Ea le-a montat.

Și nu este totul. A montat camere, iar noaptea, când sapă gropi în asfalt, șterge și marcajul rutier. Astfel că sunteți amendați deși nu ați călcat nicio linie.

Apropo, Maia Sandu a vorbit cu Putin să alunge toți gastarbaiterii moldoveni din Rusia. De vină nu este șantajul emoțional și geopolitic la care ne supune mereu Rusia. Maia Sandu este de vină.

Cu ochii noștri am văzut cum Maia Sandu a fumat o țigară și a aruncat chiștocul pe jos. Știm pentru că noi l-am terminat de fumat.

Dă-l încolo de miliard. Maia Sandu a fost văzută când încerca să fure 10 bănuți din pălăria unui cerșetor de lângă Piața Centrală.

Groază mare. Maia Sandu nu a fost văzută niciodată beată. Din informațiile noastre ultrasecrete, Maia Sandu vrea să interzică toate festivalurile de băutură și alcoolizare ale moldovenilor. Ce mai bem?

Maia Sandu vorghește prea corect. Dacă ajunge președinte cine o să mai tacă? Sau dacă o să vorghească, cine o să se mai bâlbâie ca o rață mută? Ne lipsim de o distracție.

Din ce am înțeles noi, iar noi suntem la fel de informați ca Publika WC și ca Prime WC, Maia Sandu nu are niciun cumătru. Vă dați seama? Ea vrea să interzică cumătrismul în Moldova. Este atentat la siguranța națională.

Maia Sandu nu trebuie votată. Voi știți că ea nu a făcut nicio pristroikă? O să ne distrugă toate pristroicile. Spațiul locativ al Chișinăului se va înjumătăți din această cauză.

Așadar, dacă voi credeți că toate cele înșirate de noi mai sus sunt reale, probabil că statul ar trebui să vă interzică să votați!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-si-Hillary-Clinton-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-si-Hillary-Clinton-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Cu siguranță ați auzit că Maia Sandu vrea să aducă emigranți în Moldova. Desigur că știți că Maia Sandu este promotoarea lesbienelor și homosexualilor în Moldova. Maia Sandu a interzis icoanele într-o școală. Ba mai mult, într-o zi, Maia Sandu a greșit o virgulă într-o propoziție. Da, așa este....

Comentează