Burqa Drive copy

O nouă păcăleală face victime printre moldovence. Încurajate de succesul nemaivăzut al măritișului Xeniei, mai multe moldovence au căzut în plasa unui terorist ISIS. Acesta le ademenea pe odnoklassniki și le promitea că le va lua de soții, așa cum a făcut cu Xenia. Pentru că sunt proaste, 69 de moldovence au crezut povestea și au început să-și faca bagajele.

”Veniți în Siria, aici o să vă fie bine. Nu veți duce lipsă de nimic. Xenia este a 101 soție a mea, dar mai am nevoie și de alte neveste. Promit că o să stați toată ziua pe odnoklassniki, o să puneți poze din Drive, nu o să vă oblige nimeni să dați BAC-ul. Pentru că sunteți moldovence, veți fi obișnuite cu viața din Statul Islamic. Trebuie doar să mulgeți cămilele și să faceți din când în când mămăligă. Dar fiind un harem mare, nu veți face toate astea în fiecare zi. Puteți mânca la McDonalds, la KFC. La nunta noastră aveți voie să chemați orice artist vreți, pe Pavel Filip Kirkorov, pe Stas Mihailov, pe Renato Usatîi”, le-a scris pe odnoklassniki, Rakhat Abduhobâldâk Shontâk.

Cele 69 de moldovence proaste, doritoare să se mărite cu succes cu un miliardar arab au fost, din păcate, prinse la vamă. Le-au dat de gol sticlele de vin marca Gura Căinarului și baxurile de țigări pe care le transportau ilegal. Părinții moldovencelor au declarat că le așteaptă acasă pe fete cu multă nerăbdare: ”Krușcioiu mă-ti de proaste. Am pregătit șlangul și nișt coji de nucă. Nu mai vedeți voi Zatoka sau Vadul lui Vodă. O să mergeți la păscut jitele până când o să vă măritați în sat cu vreun cioban, că nimeni nu o să vă mai ieie de soții!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Burqa-Drive-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Burqa-Drive-copy-300x300.jpgadminInternațional
O nouă păcăleală face victime printre moldovence. Încurajate de succesul nemaivăzut al măritișului Xeniei, mai multe moldovence au căzut în plasa unui terorist ISIS. Acesta le ademenea pe odnoklassniki și le promitea că le va lua de soții, așa cum a făcut cu Xenia. Pentru că sunt proaste, 69...

Comentează