Orheeni marijuana copy

Veste primită cu urale și chiote de bucurie în Orhei. Primarul orașului a legalizat marijuana spre încântarea orheienilor. Locuitorii s-au declarat deja cei mai fericiți moldoveni și susțin că nu au nevoie nici măcar de Wi-Fi. Legea privind legalizarea marijuanei a fost adoptată de Consiliul Municipal la insistențele lui Ilan Shor.

”Noi am făcut studii serioase și am stabilit că marijuana poate rezolva orice. Oamenii nu mai au nevoie de rutiere gratuite, că o să zboare după primul fum. Nici concerte nu mai facem, o să fie niște concerte și niște festivaluri în Arhei de o să vină toți preoții din Transnistria să scoată dracii din orheieni. Marijuana ne va ajuta și la fotbal, fotbaliștii joacă mai relaxați după un fum. Cum credeți că am câștigat campionatul și ultimul meci?”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Ilan Shor, Natalia Cheptene.

După aflarea deciziei, orheienii au devenit susținători și mai aprigi ai primarului lor. ”Eu am fost supărat că domnul Ilan nu ne-o dat niciun kilogram de Vai-Vai de când e la putere. Voiam să mă duc la Chișinău să vând niște Vai-Vai ca să fac bani. Când colo, mi-a făcut bucuria asta. Marijuana o să ne scoată din tristețe, din nevoi. Îi mulțumim domnului Ilan și doamnei Jasmin, că fără ei o duceam rău”, a declarat plin de bucurie șorheianul Ioan Poalălungă.

Orheienii sunt oficial cei mai fericiți moldoveni: Ilan Shor a legalizat marijuanahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Orheeni-marijuana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Orheeni-marijuana-copy-300x300.jpgadminSocialIlan Shor,Marijuana,Orhei
Veste primită cu urale și chiote de bucurie în Orhei. Primarul orașului a legalizat marijuana spre încântarea orheienilor. Locuitorii s-au declarat deja cei mai fericiți moldoveni și susțin că nu au nevoie nici măcar de Wi-Fi. Legea privind legalizarea marijuanei a fost adoptată de Consiliul Municipal la insistențele lui...

Comentează