Își vor votul înapoi! După ce au fost numiți oi, vaci, boi și cu alte cuvinte jignitoare, orheienii spun că nu au fost în deplinătatea facultăților mintale când l-au votat pe Ilan Shor. Aceștia dau vina pe Jasmin care i-ar fi hipnotizat în timpul concertului de dinaintea alegerilor locale.

“Ne-am dus la concert ca tot moldovanul, ca dacă era pi dijeaba… Nici cu gândul să-l votăm pe Ilan Shor. Știm că este hoț. Cum să votăm un hoț?! Numai că după concert brusc toți am început să-l vrem pe Shor primar. Tare ciudat. Abia azi ne-am dat seama ce am făcut. Nevasta lui Shor e o vrajitoare daghestaneză care ne-a hipnotizat. Cel mai grav – tâlharul de Shor ne-a dat dolari falși, noi crezând că aceștia sunt reali”, explică liderul alegătorilor pocăiți din Orhei, Vasile Domestos.

Pe de altă parte Jasmin, primărița de la Orhei neagă acuzațiile. “Arheienii în general sunt un popor tare ciudat și răzgânditor. Ba lor le place, ba lor nu le place. Acum născocesc diferite chestii. Idioți. În loc să-și vadă de serviciu și alte nevoi, ei umblă cu prostiile.” spune supărată cântăreața primăriță.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gopnici-Bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gopnici-Bani-copy-150x150.jpgadminPolitic
Își vor votul înapoi! După ce au fost numiți oi, vaci, boi și cu alte cuvinte jignitoare, orheienii spun că nu au fost în deplinătatea facultăților mintale când l-au votat pe Ilan Shor. Aceștia dau vina pe Jasmin care i-ar fi hipnotizat în timpul concertului de dinaintea alegerilor locale. 'Ne-am...

Comentează