Protest Plaja vadul lui voda copy

Dezamăgirile se țin lanț pentru organizatorii Marii Adunări Naționale din Chișinău. Aceștia se plâng că în PMAN au venit mai puțini oameni decât au preconizat. Explicații sunt multe. În primul rând moldovenii care au venit acasă din Italia, Spania, Portugalia nu le-au dat voie copiilor să iasă la proteste. În plus, pentru că e vară, mulți moldoveni au fost plecați la Vadul lui Vodă.

”Dacă știam că sunt așa de mulți moldoveni la Vadul lui Vodă organizam acolo Marea Adunare Națională. Aici, în centrul Chișinăului nu s-au obosit să vină toți care au dat like la pagina noastră de pe Facebook. În plus, nu ne-au ajutat nici televiziunile lui Plahotniuc. Acestea au anunțat că noi ne-am strâns aici să susținem poporul grec la referendum”, s-a plâns Oleg Brega, protestatar de meserie.

Lipsa oamenilor a afectat și vânzările barului Propaganda deținut de Natalia Morari. Aceasta susține că în acest weekend a vândut doar 10 cocktailuri Molotov: ”pe 7 aprilie 2009 am vândut sute de cocktailuri Molotov. Astăzi au fost foarte puțini și cred că lumea nu mai are bani!” Ca să-și bată joc de organizatorii Marii Adunări Naționale, Renato Usatîi a pus pe facebook o poză cu sute de mii de bălțeni de la concertul lui Stas Mihailov și un comentariu ironic: ”Adevărata Adunare Națională!”

Organizatorii mitingului din PMAN regretă că nu au organizat Marea Adunare la Vadul lui Vodă: ”ar fi fost mai mulți”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Protest-Plaja-vadul-lui-voda-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Protest-Plaja-vadul-lui-voda-copy-300x300.jpgadminSocialChișinău,protest,Renato Usatii
Dezamăgirile se țin lanț pentru organizatorii Marii Adunări Naționale din Chișinău. Aceștia se plâng că în PMAN au venit mai puțini oameni decât au preconizat. Explicații sunt multe. În primul rând moldovenii care au venit acasă din Italia, Spania, Portugalia nu le-au dat voie copiilor să iasă la proteste....

Comentează