Rinichi Moldova copy

În sfârșit suntem și noi lăudați de organizațiile internaționale. Moldova a fost declarată cel mai mare exportator de rinichi din Europa. Potrivit unui studiu recent, moldovenii iși vând organele nu doar pentru a organiza nunți și cumătrii. Jumătate dintre cei care au ajuns pe masa de operații au mărturisit că acoperă alte cheltuieli cu banii câștigați.

“Nunțile ca nunțile, dar vine toamna și copiii merg să studieze la contract. Nu vă mai spun că s-au scumpit gazul, lumina, internetul, apa, aerul, iar banii pe care îi facem în Italia nu ne ajung să trăim în Moldova. Trebuie să ne vindem bucățică cu bucățică”, mărturisește Ion Tupoiu, moldovean rămas fără rinichi.

Potrivit datelor oficiale, localitățile cu cei mai mulți exportatori de organe sunt Orhei și Bălți. “La Bălți și Orhei oamenii demult umblă fără rinichi. Mai nou exportă și creier, că oricum nu-l foloseau. Majoritatea au rămas fără minte cu totul”, a declarat directorul Organizației Mondiale a Sănătății, Dick Kidney, pentru redactorii moldovesti.info.

Organizația Mondială a Sănătății: Moldova este cel mai mare exportator de rinichi din Europahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Rinichi-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Rinichi-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternaționalMoldova,rinichi,vânzare
În sfârșit suntem și noi lăudați de organizațiile internaționale. Moldova a fost declarată cel mai mare exportator de rinichi din Europa. Potrivit unui studiu recent, moldovenii iși vând organele nu doar pentru a organiza nunți și cumătrii. Jumătate dintre cei care au ajuns pe masa de operații au mărturisit că acoperă...

Comentează