Rutiere miros copy

Republica Moldova este din nou în centrul unui scandal internațional. Organizația Mondială a Sănătății a declarat Cod Roșu și a băgat în carantină țara noastră. Ca țările din Africa, unde sunt epidemii de Ebola, Ciumă, SIDA, și Moldova nu este recomandată turiștilor străini, explică OMS.

”Noi le-am ordonat oficialilor moldoveni să închidă granița până nu-și rezolvă problemele. Iar problema este simplă. În Chișinău a fost întreruptă apa caldă. Nu se știe pentru cât timp. Scenariile noastre apocaliptice arată că în curând aici o să înceapă o epidemie cruntă de râie și păduchi. Știm moldovenii sunt obișnuiți cu râia și păduchii, au imunitate. Numai că acestea au dispărut din secolul 12 înainte de Hristos în Vestul Europei. Așa că occidentalii nu au imunitate”, a declarat directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Scab Louse.

“Ar putea încălzi un ceainic de apă să se spele, dar ei vor neapărat să le curgă apa caldă din crant! Degrabă o să-i mănânce și păduchii. Niște putori! Chirtoacă nu-i di jină”, a declarat primarul Dorin Chirtoacă, scărpinându-se puternic în cap.

Edilul susține că a făcut tot ce a putut pentru a-i avertiza pe oamenii care călătoresc cu rutierele. Totodată se schimbă și regulile de călătorie cu ”rutiera”. Ca să nu fie întreruptă circulația transportului public din cauza mirosurilor ucigătoare, care produc victime umane, călătorii vor fi obligați să poarte măști antigaz pe toată durata călatoriei.

Organizația Mondială a Sănătății avertizează turiștii să evite Moldova: ”în Chișinău s-a oprit apa caldă și urmează epidemii de râie și păduchi”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Rutiere-miros-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Rutiere-miros-copy-300x300.jpgadminInternaționalChișinău,Dorin Chirtoacă,Păduchi,Râie
Republica Moldova este din nou în centrul unui scandal internațional. Organizația Mondială a Sănătății a declarat Cod Roșu și a băgat în carantină țara noastră. Ca țările din Africa, unde sunt epidemii de Ebola, Ciumă, SIDA, și Moldova nu este recomandată turiștilor străini, explică OMS. ”Noi le-am ordonat oficialilor moldoveni să închidă granița până...

Comentează