Nicolae Timofti pe ordin

 

Pentru că în ultima vreme e la modă să primești un Ordin al Republicii, compania Top Shop lansează un nou produs la doar 99.99 de lei. Nevasta te consideră un ratat? Familia s-a dezis de tine pentru că ai fața urâtă și sperii poștașul dimineața? Ai doar 2 clase și nu știi ce limbă vorbești? Consideri că proprietatea de stat e proprietate privată? Există o soluție: MEDALIA DE ONOARE acordată de Nicolae Timofti, la numai 99.99 lei.

De ce ai vrea acestă medalie? E simplu ca rezultatul raportului Kroll:

1) E galbenă, deci e din aur, în cel mai rău caz o vinzi la fier vechi și-ți iei bani de un Spicușor.
2) Medalia te face bo$$. Nu crezi? Vezi exemplul lui Plahotniuc. Știa cineva ce bo$$ era fără medalie? Nimeni. Acum cu medalie este cunoscut de toți.
3) Cât de crutaia e medalia lui Timofti? Păi, omul acesta este șef de stat într-o țară unde s-a furat 1 miliard, unde toate sistemele îs corupte și unde majoritatea cetățenilor îs plecați, iar el n-are timp de toate acestea că are altele pe cap… Atât de crutaia îi medalia asta.
4) Medalia se poate folosi drept accesoriu la talangă, ca să fie mândru ciobanul cât de oaie sau berbec ești.
5) Medalia îți oferă automat loc în față la parada de 9 mai, ca să vezi reflecția flăcării veșnice pe chelia lui Dodon.
6) La întâlnirea cu absolvenții toți o să fie obosiți de copii, muncă, datorii – tu, cu medalia, o să le stârnești invidia.
7) Poți să dai medalia altor prieteni să o poarte și să se simtă bo$$i în schimbul unei plăți simbolice, deși ne vine greu să credem că ai prieteni care nu au primit această medalie.
8) Cu toții avem mobilă în casă care stă pe-o parte din cauza unui picior scurt. Medalia de Onoare ”Nicolae Timofti” e IDEALĂ pentru a rezolva problema!
9) Poți să agăți medalia Timofti de oglinda retrovizoare. Aceasta va reflecta orice rază de soare care vine spre ochii tăi, precum alungă Nicolae Timofti orice jurnalist vine să-l întrebe ceva… ÎN PLUS, poți să mergi direct pe contrasens fără să faci accident pentru că toți șoferii se vor feri de tine ca de martorii lui Iehova!
10) Dacă săruți seara, înainte de somn, fruntea lui Nicolae Timofti de 3 ori, după care pui medalia lângă icoana cu Plahotniuc și bustul din ceară al lui Filat, ți se vor îndeplini toate dorințele legate de potență.

DOAR ACUM!!!

Stai degeaba sau scarpină un ou și primește pe loc medalia ”Nicolae Timofti” și opțiunea de a-ți alege gratuit unul din următoarele titluri:
– ”B0$$ emerit al poporului”
– ”Cel mai b0$$ și cel mai true”
– ”Gloria b0$$-ului”
– ”Pentru Vitejie și Talent”
– ”Meritul b0$$-ului” și altele…”

(autor: Same)

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nicolae-Timofti-pe-ordin-e1440863375119.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nicolae-Timofti-pe-ordin-300x300.jpgadminPolitic
  Pentru că în ultima vreme e la modă să primești un Ordin al Republicii, compania Top Shop lansează un nou produs la doar 99.99 de lei. Nevasta te consideră un ratat? Familia s-a dezis de tine pentru că ai fața urâtă și sperii poștașul dimineața? Ai doar 2 clase și...

Comentează