Corina Fusu Selfie in toaleta

Ministerul Educației a anunțat un ordin extrem de restrictiv pentru elevii care sunt în acest an în clasa a 12-a. Tinerii nu vor fi primiți la 1 septembrie dacă nu vor merge să se spovedească la preoți. Potrivit ministrului Corina Fusu, elevii au acumulat prea multe păcate și din cauza asta nu pot susține BAC-ul.

”Elevii din a 12-a au făcut păcate în vacanță. Mult prea multe. Eu știu pentru că m-am dus în Drive, în Cocos de atâtea ori. Și de fiecare dată mă ciocneam de tinere care își făceau selfi în oglinzile din toalete. Nu vreau să vă spun ce alte păcate au mai făcut. Unele dansau pe mese și se lăsau mângâiate de către italieni de vârsta mea, cam de 69 de ani. Am decis că trebuie să le ajut să scape de păcatele acestea. Dacă nu se spovedesc, nu sunt primite la 1 septembrie”, a declarat Corina Fusu.

În afară de spovedanii, fetele vor trebui să aducă și certificate medicale în care să demonstreze că și-au păstrat virginitatea în timpul verii. Pe de altă parte, în acest an, băieții din clasa a 12-a vor fi testați cu alcooltestul pentru a descoperi dacă au consumat ceva înainte de a începe lecțiile. Corina Fusu speră că astfel va reuși să crească promovabilitatea la BAC.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-300x300.jpgadminSocial
Ministerul Educației a anunțat un ordin extrem de restrictiv pentru elevii care sunt în acest an în clasa a 12-a. Tinerii nu vor fi primiți la 1 septembrie dacă nu vor merge să se spovedească la preoți. Potrivit ministrului Corina Fusu, elevii au acumulat prea multe păcate și din...

Comentează