În sfârșit lucrurile au intrat în făgașul lor anormal. Dacă până acum ministerul Educației se făcea că nu vede Fondul Clasei, de astăzi nu doar că îl vede, ci îl și cere. Ministrul Educației, Babuc Monica care a semnat un ordin, spune că elevii ce nu vor plăti în fondul clasei vor fi exmatriculați.

”Să fim sinceri, statul nu mai are bani pentru a finanța școlile. S-a furat atât de mult și încă se fură. De unde ruble dacă acestea sunt în vilele miniștrilor, în vacanțe, în avioane private? Știți doar că politicienii au furat un miliard. Miliardul trebuie pus la loc acuma. De unde din altă parte dacă nu din Fondul Clasei? Școala nu este pentru săraci, ci pentru cei care își permit să plăească fondul clasei”, a declarat Babuc Monica care este ministru al educației.

Vlad Plahotniuc a anunțat că susține strângerea de bani, dar cu o condiție, să-l administreze el.

Și Dodon este de acord cu fondul clasei, dar susține că părinții săi nu vor să mai plătească pentru ca el să se ducă încă o dată la școală și să studieze Istoria și Limba Română.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/BAC-examen-Nu-plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/BAC-examen-Nu-plaha-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit lucrurile au intrat în făgașul lor anormal. Dacă până acum ministerul Educației se făcea că nu vede Fondul Clasei, de astăzi nu doar că îl vede, ci îl și cere. Ministrul Educației, Babuc Monica care a semnat un ordin, spune că elevii ce nu vor plăti în...

Comentează