castelul-mimi-voluntari-copy

Bătaie de joc la adresa noii generații. Ministerul Educației a dat un ordin prin care își dorește să-i pedepsească într-un mod inuman pe cei care pică BAC-ul. Ministresa Corina Fusu a anunțat că acești tineri vor fi obligați să facă sclavoluntariat pentru celebrul castel Pipi.

”Gata, ne-am săturat de toți proștii care nu dau BAC-ul. Din cauza lor am ajuns să fiu criticată pe facebook. Din acest an am decis împreună cu Liuda Feodorovna Ghimpu să îi înscriem pe tinerii picăcioși la BAC sclavoluntari la castelul Pipi. Am bătut deja palma cu domnul Plahotniuc, el are nevoie de foarte mult sclavoluntari”, a declarat Corina Fusu, ministresa Educației.

Sclavoluntarii vor fi ținuți ore în șir în picioare în soare, vânt și în loc de vin vor bea numai apă sălcie. De asemenea, sclavoluntarii vor fi obligați să curețe toaletele VIP și să-i alunge pe muritorii de rând care vor dori să intre acolo. Din păcate, sclavoluntari vor fi hrăniți cu burgeri tari ca piatra. Nicio șansă vă fugă, dau asigurări patronii castelului Pipi. Și asta pentru că celebrul castel Pipi va fi păzit de Constantin Țuțu și bodyguarzi cu umbrele.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Castelul-Mimi-voluntari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Castelul-Mimi-voluntari-copy-300x300.jpgadminSocial
Bătaie de joc la adresa noii generații. Ministerul Educației a dat un ordin prin care își dorește să-i pedepsească într-un mod inuman pe cei care pică BAC-ul. Ministresa Corina Fusu a anunțat că acești tineri vor fi obligați să facă sclavoluntariat pentru celebrul castel Pipi. ”Gata, ne-am săturat de toți...

Comentează