O, nuuu. Moldova a intrat din nou în gura lumii cu niște informații extrem de negative. Potrivit presei internaționale din Chișinău, Moldova este acuzată că menține un regim sclavagist extrem de dur. ONU a adoptat și o rezoluție prin care condamnă sclavagismul de tip plahotniucist unde deputații se cumpără și se vând ca niște vite.

Potrivit inspectorilor ONU care observă fenomenul de multă vreme, în Moldova există chiar și o piață a sclavilor vânduți și cumpărați. Piața respectivă se numește Parlament, iar deputații se cumpără și se vând fără milă. Patronul de sclavi, unul Plaha, a cumpărat mai mulți deputați și îi ține în teroare.

O echipă de inspectori anchetează modul în care sunt comercializați sclavo-deputații din Parlament de către oligarhul numărul 1 din Moldova. Până acum au descoperit mai multe lucruri triste. O deputată era de acord să facă sex pentru mâncare. Altă deputată avea genunchii juliți. Mai sunt și deputați care au fost vânduți de atâtea ori că nu mai știu de-ai cui sunt. Ca să nu se afle cine e și de ce, deputatul Mihai Ghimpu și-a făcut schimbare de nume. Este cunoscut acum ca sclava Liuda.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mihai-Ghimpu-in-lesa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mihai-Ghimpu-in-lesa-copy-300x300.jpgadminSocial
O, nuuu. Moldova a intrat din nou în gura lumii cu niște informații extrem de negative. Potrivit presei internaționale din Chișinău, Moldova este acuzată că menține un regim sclavagist extrem de dur. ONU a adoptat și o rezoluție prin care condamnă sclavagismul de tip plahotniucist unde deputații se cumpără și...

Comentează