Zika Virus laborator copy

Zika Ivanschi este în culmea fericirii. Celebra secretară a Partidului Democrat care le înjură pe femei a fost aleasă de Organizația Mondială a Sănătății imaginea virusului Zika în lume. Motivul este simplu, toată lumea o urăște și se ferește de ea când o vede pe stradă. Exact ca de un virus.

”Nu mi-a venit să cred cât de populară pot să fiu. Toată lumea vorbește acum doar despre mine. Chiar și la CNN au zis de mine. Când am înjurat-o pe Maia Sandu nici prin cap să-mi treacă că voi ajunge mai populară ca domnul Vlad Plahotniuc. Pe stăpânul nostru îl urăște toată Moldova, pe mine mă urăște acum toată lumea”, a declarat secretara Partidului Democrat, imaginea virusului Zika.

Potrivit unui studiu al Partidului Social, Zika Ivanschi a ajuns să fie chiar mai populară decât ministrul Pelincuță Buliga. Zika a înjurat-o și pe doamna Pelincuță: ”Buliga este sterilă, în loc să le trimită pe femei să spele pelincuțe trebuia să le înjure!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Zika-Virus-laborator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Zika-Virus-laborator-copy-300x300.jpgadminPolitic
Zika Ivanschi este în culmea fericirii. Celebra secretară a Partidului Democrat care le înjură pe femei a fost aleasă de Organizația Mondială a Sănătății imaginea virusului Zika în lume. Motivul este simplu, toată lumea o urăște și se ferește de ea când o vede pe stradă. Exact ca de...

Comentează