alina-zotea-lamborghini-copy

Pentru că au vândut mașini de milioane de euro în Moldova, producătorii mondiali auto s-au gândit să le mulțumească oligarhilor moldoveni. Așa că au lansat supermodelul de mașină: Lamborghinidităt. Mașina este așa de scumpă că și-o permit doar câțiva oligarhi. Ca să le facă viața ușoară oligarhilor, Lamborghinidităt are mai multe sisteme automate extrem de bine gândite.

”De exemplu, mergi pe lângă niște moldoveni săraci, imediat se ridica la geam niște perdeluțe care să-l protejeze pe oligarh de stresul sărăciei. Dacă ești ca Chirtoacă care nu vrea să afle a ce miroase capitala, Lamborghinidităt are și măști antigaz. Pentru Vlad Plahotniuc, Lamborghinidităt are un radar care îi arată cu exactitate unde mai sunt bani de hăpănit”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Curvalio Pulichica, creatorul mașinii.

Marian Pulu, din păcate nu se va putea plimba în Lamborghinidităt. Pe lângă faptul că este înalt ca bradul și nu încape. Oligarhii moldoveni se tem că va fi atât de huiduit și bătut cu pietre, încât va avea de suferit și la Lamborghinidităt.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Alina-Zotea-Lamborghini-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Alina-Zotea-Lamborghini-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Pentru că au vândut mașini de milioane de euro în Moldova, producătorii mondiali auto s-au gândit să le mulțumească oligarhilor moldoveni. Așa că au lansat supermodelul de mașină: Lamborghinidităt. Mașina este așa de scumpă că și-o permit doar câțiva oligarhi. Ca să le facă viața ușoară oligarhilor, Lamborghinidităt are...

Comentează