Tănăra interpretă de purtări și muzici ușoare nu a rămas singură după lovitura primită de la soartă. Imediat după ce au aflat că are nevoie de bani să-și repare Porschele incendiat, mai mulți oligarhi au sunat-o să o întrebe de tarife. Oamenii de afaceri inimoși au declarat că au fost mulțumiți tot timpul de serviciile prestate de tânără, așa că nu au de gând să o lase la ananghie.

”Este un talent uriaș. Scoate niște sunete de ți se scoală părul. Am sunat-o, dar și-a schimbat numărul de telefon și nu mai dau de ea. Știu că are nevoie de bani ca să-și repare Porschele. Mă găsește în fiecare seară, de la 10.00, la sauna Balișoi Papugai”, a declarat Talean, oligarh moldovean.

Talean nu este singurul oligarh care îi oferă ajutorul. Fabrizzio Spaggetti, un italian de 90 de ani, turist libidinos în Moldova, a anunțat că este dispus să-i dea oricât cere. Potrivit calculelor specialiștilor, tânăra interpretă ar putea câștiga suma necesară pentru repararea mașinii în cel mult 3 ore. Polițiștii care anchetează cazul spun că nu este singura interpretă care are probleme cu incendierea mașinii. De curând, alte 3 cântărețe de pe Naberejnaia s-au plâns că li s-a dat foc la autoturismele de lux. Un Mercedes, un BMW și un Audi au ars.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-Porsche-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-Porsche-copy-150x150.jpgadminMonden
Tănăra interpretă de purtări și muzici ușoare nu a rămas singură după lovitura primită de la soartă. Imediat după ce au aflat că are nevoie de bani să-și repare Porschele incendiat, mai mulți oligarhi au sunat-o să o întrebe de tarife. Oamenii de afaceri inimoși au declarat că au fost...

Comentează