Renumitul protestatar de profesie, Oleg Brega, a organizat astăzi un protest neobișnuit. Acesta a manifestat împotriva sa, chiar în fața propriei case. Și-a luat o pancardă, un țuruiac și, spre disperarea vecinilor, și-a exprimat cu mult zgomot nemulțumirea față de sine.

În fiecare zi trebuie să protestez. Asta mi-e meseria. Astăzi însă nimic și nimeni nu mă nemulțumește mai mult decât propria-mi persoană. Să vă explic. Sunt un mare leneș. Port șosetele astea de 3 luni, le arunc pe tavan și rămân lipite acolo. Toată bucătăria este plină de vase nespălate, am atâția taracani… Uneori am impresia că unii mi-au intrat în cap. Nu m-am însurat și nici în Parlament nu am intrat. Cum să mă plac în aceste condiții?”, le-a declarat redactorilor moldovesti.info Oleg Brega.

În momentul în care mai multe pensionare din bloc au ieșit la balcon ca să-i recomande lui Oleg Brega un drum cu destinația partea anatomică reproductivă a mamei sale, protestatarul de profesie a început să strige așa cum și-a obișnuit fanii de pe youtube: ”Polițiaaa, polițiaaa, polițiaaaaaaaa!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Oleg-Brega-Protest-Bloc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Oleg-Brega-Protest-Bloc-150x150.jpgadminSocial
Renumitul protestatar de profesie, Oleg Brega, a organizat astăzi un protest neobișnuit. Acesta a manifestat împotriva sa, chiar în fața propriei case. Și-a luat o pancardă, un țuruiac și, spre disperarea vecinilor, și-a exprimat cu mult zgomot nemulțumirea față de sine. ”În fiecare zi trebuie să protestez. Asta mi-e meseria....

Comentează