Chisinau murdar copy

Orașul Chișinău este oficial prima capitală din lume în care locuiesc sută la suta numai țărani! Asta după ce singurul chișinăuian născut și crescut în oraș a murit la vârsta de 80 de ani. Este vorba de Ivan Vetca, un băștinaș get beget al Chișinăului, care nu a venit de niciunde de la țară. El chiar s-a născut în Chișinău. Autoritățile au anunțat deja doliu în tot Chișinăul plin de țărani.

”Pentru noi domnul Vetca era o mândrie. Printre atâția țărani veniți la oraș aveam și noi un orășean veritabil. Nici chiar eu nu sunt sută la sută chișinăuian. Știți foarte bine, am venit din Colonița. Dacă luați politicienii la rând o să vedeți că toți ca unul sunt niște țărani. Poate din cauza țăranilor Chișinăul arată murdar. Oamenii aruncă gunoaie pe jos că așa s-au obșnuit la țară”, a declarat primarul Dorin Chirtoacă pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să îi învețe pe țăranii din Chișinău să nu mai arunce gunoiele pe stradă, să nu mai urineze și să nu defecheze la colțurile blocurilor, dar mai ales să lase lumea să coboare din troleibuz și abia apoi să urce, autoritățile locale au demarat proiectul: ”cum să nu-și dea seama lumea că ești țăran?”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Chisinau-murdar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Chisinau-murdar-copy-300x300.jpgadminSocial
Orașul Chișinău este oficial prima capitală din lume în care locuiesc sută la suta numai țărani! Asta după ce singurul chișinăuian născut și crescut în oraș a murit la vârsta de 80 de ani. Este vorba de Ivan Vetca, un băștinaș get beget al Chișinăului, care nu a venit...

Comentează