În sfârșit a venit și Black Friday în Moldova. Din păcate, puțini moldoveni vor fi fericiți. Asta pentru că singurul care are o ofertă adevărată este oligarhul Vlad Plahotniuc. Acest a anunțat că de Vinerea Neagră va fura de două ori mai mult decât în mod obișnuit.

”Vinerea Neagră este o zi specială, vreau să le dau vestea asta minunată tuturor moldovenilor care au fugit din țară, dar și celor care au rămas să sufere. Îmi doream de mult să fur atât de mulți bani, dar până acum nu mi s-a ivit șansa. Așadar, orice veți face, oricât de mult vă veți proteja, banii voștri vor fi ai noștri, adică, ai mei. Vreau să-mi iau încă un avion. Acum că vin banii de la UE, am de unde fura”, a citit încântat de pe tabletă, Vlad Plahotniuc.

Și CNA anunță o ofertă de Black Friday. Promit că vor prinde de două ori mai mulți profesori și medici care iau mită 20 de lei. În schimb, lui Shor îi vor ierta jumătate din furturile pe care le-a făcut.

Nici Dodon nu ratează Black Friday, acesta promite că va majora numărul de sirieni din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-batrani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-batrani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
În sfârșit a venit și Black Friday în Moldova. Din păcate, puțini moldoveni vor fi fericiți. Asta pentru că singurul care are o ofertă adevărată este oligarhul Vlad Plahotniuc. Acest a anunțat că de Vinerea Neagră va fura de două ori mai mult decât în mod obișnuit. ”Vinerea Neagră este...

Comentează