castelul-mimi-pipi-toaleta-vip-copy

Castelul Pipi a anunțat astăzi o ofertă exclusivistă și chiar primitivistă. Chișăenii au aflat că pot vizita aproape gratuit castelul ca niște VIP, nu ca niște țărani. Și nu este totul, oferta mai conține o reducere greu de refuzat. Pentru prima dată în istorie, cei care vizitează Castelul Pipi vor avea acces și la toaletele VIP. Trebuie să plătească doar minuscula sumă de 200 de euro.

Cei care nu au bani și vor doar să viziteze castelul Pipi, fără să intre în celebrele toalete VIP, vor plăti accesul: 500 de lei. Din fericire, conducerea castelului s-a gândit la nevoile fiziologice ale vizitatorilor. Aceștia vor putea să meargă în spatele castelului Pipi, la nişte tufari și să… De altfel, de aici vine și denumirea edificiului.

Vedetele, politicienii, bogătanii, oligarhii și alte tipuri de snobi din Chișău au anunțat însă că oferta îi jignește profund. Aceștia nu au de gând să mai calce vreodată în castelul Pipi. Extrem de scârbiți și dezgustați de faptul că orice țăran va avea acces în toaletele lor VIP, snobii au anunțat că mai bine merg la Cocoș Privat sau la Draif decât la castelul Pipi.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Castelul-Mimi-Pipi-Toaleta-VIP-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Castelul-Mimi-Pipi-Toaleta-VIP-copy-300x300.jpgadminMonden
Castelul Pipi a anunțat astăzi o ofertă exclusivistă și chiar primitivistă. Chișăenii au aflat că pot vizita aproape gratuit castelul ca niște VIP, nu ca niște țărani. Și nu este totul, oferta mai conține o reducere greu de refuzat. Pentru prima dată în istorie, cei care vizitează Castelul Pipi...

Comentează