Maia Sandu Odnoklassniki

Site-ul de socializare odnoklassniki.ru va fi interzis pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit autorităților, măsura va fi aplicată pentru a combate degradarea în masă și prostirea extremă a moldovenilor. 

”Odnoklassniki are un impact extrem de negativ asupra utlizatorilor. Se observă cum devin tot mai proști de la o zi la alta. Îi vezi pe drum și îți dai seama că este odnoklassnik. Doar intrați pe odnoklassniki și vedeți cum scriu acolo. Dacă erau la Bacalaureat le dădeam doi pe bandă rulantă. Pericolul de tâmpire a populației este mare”, subliniază ministrul Educației și inițiatoarea interzicerii, Maia Sandu.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, se arată extrem de încântat de această decizie. ”Utilizatorii Facebook sunt cu mult mai deștepți decât cei de pe odnoklassniki. Se vede după postări, după poze. La noi lumea pune poze sexy, cu mâncare, cu pisici. Pe Facebook lumea bea bere, whiskey. Pe odnoklassniki sunt niște bâci care beau vodkă, vorbesc în rusă sau în cel mai bun caz într-o moldovenească stricată. Suntem pregătiți să-i preluam pe toți moldovenii de pe odnoklassniki și să ne ocupăm serios de educația lor”, a declarat Zuckerberg.

Decizia este în dezbatere publică și urmează să fie aplicată de Consiliul Coordonator al Audiovizualului începând cu 9 mai, de ziua Victoriei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Odnoklassniki.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Maia-Sandu-Odnoklassniki-150x150.jpgadminSocialMaia Sandu,odnoklassniki
Site-ul de socializare odnoklassniki.ru va fi interzis pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit autorităților, măsura va fi aplicată pentru a combate degradarea în masă și prostirea extremă a moldovenilor.  ”Odnoklassniki are un impact extrem de negativ asupra utlizatorilor. Se observă cum devin tot mai proști de la o zi la alta....

Comentează