Maia Sandu Odnoklassniki

Lovitură uriașă pentru tinerii care nu au dat BAC-ul în acest an, dar și pentru cei care nu au nicio șansă să-l dea vreodată. Compania Odnoklassniki, cea care investește anual milioane de ruble în educația tinerilor moldoveni, a anunțat că blochează toate conturile din țara noastră și își sistează activitatea. 

”Noi nu vrem să mai avem nimic de a face cu Moldova. Vrem să plecăm, așa că blocăm conturile tinerilor și ne retragem. Nu ne place Maia Sandu și plecarea noastră din Moldova este o măsură de protest împotriva deciziei de a o numi premier”, a anunțat reprezentantul Odnoklassniki în Moldova, Ion Tupoiu.

Odnoklassniki își va opri complet activitatea de pe 1 august. Până atunci tinerii moldoveni fără BAC sunt invitați să-și scoată toate pozele din rețea ca să nu rămână fără ele. Asociația Tinerilor Fără Bac a anunțat deja că a pregătit cocktailuri Molotov și că va da foc la Parlament, la Guvern, la Președinție și Bibliotecii Naționale dacă Odnoklassniki pleacă din Moldova: ”ke fakem noi fără odnoklassniki? Oonde ne poonem fotchi?”

Odnoklassniki amenință că blochează toate conturile și pleacă de la 1 august din Moldova: ”nu suportăm ca Maia Sandu să fie premier”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Odnoklassniki-e1437630431233.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Odnoklassniki-300x300.jpgadminSocialBAC,Maia Sandu,odnoklassniki,scandal
Lovitură uriașă pentru tinerii care nu au dat BAC-ul în acest an, dar și pentru cei care nu au nicio șansă să-l dea vreodată. Compania Odnoklassniki, cea care investește anual milioane de ruble în educația tinerilor moldoveni, a anunțat că blochează toate conturile din țara noastră și își sistează...

Comentează