Dorin Chirtoaca Anisoara Loghin Obama copy

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin vor avea un nănaș celebru și influent. Nimeni altul decât Barack Obama și soția sa Michelle. Potrivit primarului din Chișinău, aceștia au acceptat oferta cu o singură condiție, la nuntă să nu cânte Adrian Ursu.

”Vreau să spun că Barack este un nănaș extraordinar. Am fost la înțelegere cu el și după numai o oră și jumătate de negocieri a acceptat să pună pe masă 10 mii de dolari. Bine, adevărul este că el o să pună 5 mii, dar ca să ridice masa am convenit să zicem că a pus 10 mii. Acum am o problemă, trebuie să-i dau un cadou și încă nu am negociat ce cadou să-i dau”, spune Dorin Chirtoacă.

Potrivit presei din Moscova, Barack Obama a cerut lui Chirtoacă să-i permită să-și facă o bază militară în Transnistria, primarul Chișinăului i-a oferit doar Piața Marii Adunări Naționale dacă îi alungă de acolo pe membrii Platformei DA.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Dorin-Chirtoaca-Anisoara-Loghin-Obama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Dorin-Chirtoaca-Anisoara-Loghin-Obama-copy-300x300.jpgadminInternațional
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin vor avea un nănaș celebru și influent. Nimeni altul decât Barack Obama și soția sa Michelle. Potrivit primarului din Chișinău, aceștia au acceptat oferta cu o singură condiție, la nuntă să nu cânte Adrian Ursu. ”Vreau să spun că Barack este un nănaș extraordinar. Am...

Comentează