Șocat de gesturile footăcioase ale coordonatorului Moldovei, Oazu Nantoi este decis să filmeze totul pe cameră. Celebrul analist a decis să se transforme în regizor de filme p0rn0. Acesta și-a luat cameramani și a pornit prin Moldova să vadă cum este footootă țara de mai bine de 20 de ani.

”Acum ne-au footoot cu plăcuțele de înmatriculare. Dar noi suntem footooți de multă vreme. Cui nu i-a fost lene, ăla nu ne-a footoot. Dacă vreți, suntem statul cu cele mai multe vedete de filme p0rn0. Din păcate, un milion de vedete p0rn0 au plecat la muncă în străinătate. În acest moment sediul footootului se află la Plaha. El îi foote pe toți. Ia să vă pun o întrebare, cum credeți, cine a footoot miliardul? La coorve, cel puțin, când mergi, dai banii înainte și apoi le fooți. La noi e invers. Ne-au luat miliardul și continuă să ne footă”, a analizat corect situația Moldovei celebrul Oazu Nantoi.

Din păcate, efortul lui Oazu Nantoi de a filma pe cameră footootul este tardiv. Plahotniuc are deja tone de casete cu multe footăciuni. În plus, este suficient să te uiți la Publika WC, Prime WC și alte canalizații și să vezi cum sunt footooți moldovenii zi de zi. De ceva vreme, coordonatorul folosește un Gandon. Toată lumea știe cine este acest Gandon și în ce halat se scaldă în apa înghețată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Fifty-shades-Plahotniucc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Fifty-shades-Plahotniucc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Șocat de gesturile footăcioase ale coordonatorului Moldovei, Oazu Nantoi este decis să filmeze totul pe cameră. Celebrul analist a decis să se transforme în regizor de filme p0rn0. Acesta și-a luat cameramani și a pornit prin Moldova să vadă cum este footootă țara de mai bine de 20 de...

Comentează