Savanții moldoveni de la Academia de Poliție au făcut o descoperire uluitoare. Un șofer de rutieră din Chișinău a suferit o mutație genetică incredibilă. Acestuia i-au crescut peste noapte 4 mâini. Acum are în total șase mâini și poate face în siguranță tot ce făcea până acum cu numai 2 mâini. Cu o mână conduce, cu o mână schimbă vitezele, cu o mână bea cafeaua, cu o mână fumează, cu o mână vorbește la telefon, cu o mână strânge banii. Savanții moldoveni au și o explicație științifică pentru această mutație.

”Noi am stabilit că de la atâta rapăn, rutiera lui Leonea a devenit radioactivă. Pur și simplu au fost miliarde de șosete nespălate, miliarde de chiloți jegoși, miliarde de capete slinoase. Când aduni toate acestea într-un spațiu îngust, care se încinge vara la 180 de grade, iar iarna scade sub minus 69 de grade, se formează niște ciuperci nucleare, mai ceva ca la Cernobâl. Așadar, șoferului i-au crescut cele 4 mâini în plus”, a declarat savantul moldovean Ghiță Duca.

Șoferul de rutieră Leonea Iaibu susține că cele șase mâini sunt puține. Acesta ar mai avea nevoie de cel puțin două. Una pentru a da la bot pasagerilor care îi cer să oprească radio Șanson, iar altă mână pentru a ciupi de fund pasagerele în fustă scurtă.

Vlad Plahotniuc s-a arătat interesat de rutiera lui Leonea Iaibu și vrea să o cumpere. Coordonatorul susține că ar avea nevoie de 6 mâini pentru a raideri de 6 ori mai mult.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Sofer-rutiera-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Sofer-rutiera-copy-300x300.jpgadminSocial
Savanții moldoveni de la Academia de Poliție au făcut o descoperire uluitoare. Un șofer de rutieră din Chișinău a suferit o mutație genetică incredibilă. Acestuia i-au crescut peste noapte 4 mâini. Acum are în total șase mâini și poate face în siguranță tot ce făcea până acum cu numai...

Comentează