Renato Usatîi selfie cu oile copy

Situație încordată în centrul Chișinăului. Protestatarii aduși la miting de către Igor Usatâi și Renato Dodon, s-au supărat și refuză să mai protesteze pentru că nu li s-au achitat salariile pe ziua de ieri.

“Ne-au promis salarii de 1000 de lei pe zi. Igor Usatîi spunea că va veni Miss Ulim, Marina Radvan în corturile noastre. Renato Dodon ne-a predlajit concerte cu Stas Mihailov și mâncare pe gratis. Nu ne-au oferit nimic din toate acestea. Vrem salarii!! Vrem salarii!! Vrem salarii!!”, a declarat Vania Tupoiu, protestatar adus de Renato Usatîi de la Bălți.

Și câteva tinere de la ASEM au anunțat că sunt în grevă, au stat în corturi, nu au mai ieșit afară, refuzând să mai protesteze. Acestea susțin că Usatîi și Dodon au promis că vor fi duse la discoteca Drive și la Patria, dar în loc de toate acestea au urmărit un film vechi ”Djentelimeni Udach”. Nemulțumit de ce se întâmplă, Usatîi l-a înjurat pe directorul companiei Prime Management SRL care organizează protestele și a promis că va plăti din buzunarul lui toate cheltuielile.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Renato-Usatîi-selfie-cu-oile-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Renato-Usatîi-selfie-cu-oile-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Situație încordată în centrul Chișinăului. Protestatarii aduși la miting de către Igor Usatâi și Renato Dodon, s-au supărat și refuză să mai protesteze pentru că nu li s-au achitat salariile pe ziua de ieri. 'Ne-au promis salarii de 1000 de lei pe zi. Igor Usatîi spunea că va veni Miss...

Comentează