igor-dodon-arab-camila-copy

Incredibil! Ce întorsătură de situație. De ceea ce manipulezi nu scapi. Oamenii de științe din Moldova au făcut o descoperire șocantă, dar adevărată 69 la sulă. Istoricii au cercetat cu multă atenție arborele ginecologic al candidatului Igor Dodon și au descoperit o chestie care s-ar putea să-l coste alegerile. Se pare că Dodon se trage din sirieni.

”Străbunicii săi au fost emigranți sirieni care au ajung în Moldova în secolul trecut. Aceștia curățau toalete de caca. De altfel, este ocupația de bază al domnului Dodon și în zilele noastre. Apropo, numele Dodon în siriană înseamnă dalbaiob. I-am contactat pe colegii noștri sirieni și când le-am zis Dodon s-au supărat. Dar au înțeles despre ce este vorba și ne-au confirmat că Dodon provine dintr-o familie de emigranți sirieni”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, omul de științe SF, Leonea Iobtvoimati.

Și nu este totul, după câteva teste ginecologice ale ADN-ului, s-a descoperit că Dodon a avut foarte mulți prieteni homosexuali. Putin, Medvedev și mulți alții. Când au auzit că au neamuri la Sadova, mai mult de 30 de mii de sirieni, chiar 50 de mii emigranți au declarat că vor să vină să o vadă pe ruda lor, pe Igor Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-arab-camila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-arab-camila-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Incredibil! Ce întorsătură de situație. De ceea ce manipulezi nu scapi. Oamenii de științe din Moldova au făcut o descoperire șocantă, dar adevărată 69 la sulă. Istoricii au cercetat cu multă atenție arborele ginecologic al candidatului Igor Dodon și au descoperit o chestie care s-ar putea să-l coste alegerile....

Comentează