Vitali Cipileaga in Rochie copy

Oamenii de știință moldoveni de la Academia de Științe a Moldovei vin cu o veste de speriat pentru bărbații care citesc cartea lui Vitali Cipeleagă. ”De vorba cu Emma” este un bestseller în raionul Ciocana din Chișinău. Din păcate, oricât de interesantă poate fi cartea, are efecte adverse.

”Dacă sunteți bărbat și citiți cartea o să vi se micșoreze penisul. Noi am descoperit acest lucru după ce am făcut un experiment. Audiobookul în baza cărții a fost pus spre ascultare unui hărmăsar. Penisoiul care avea o jumătate de metru s-a transformat într-o pipilică de 10 centimetri după câteva zeci de pagini pe care le-a ascultat hărmăsarul. Este foarte grav, îi avertizăm pe bărbați să nu se apuce să citească că rămân cu totul fără cuc”, a declarat asistentul de lectură pornografică de la Academia de Ştiințe, Ioan Poalălungă.

Din primele informații, fiecare pagină scurtează penisul cu 10 milimetri. Asta înseamnă că la finalul cărții penisul va scădea atât de mult, încât bărbații se pot considera femei. Potrivit oamenilor de știință, penisul scade pentru că nu este obișnuit cu cărți atât de lacrimogene și pline de feminitate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vitali-Cipileaga-in-Rochie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vitali-Cipileaga-in-Rochie-copy-300x300.jpgadminMonden
Oamenii de știință moldoveni de la Academia de Științe a Moldovei vin cu o veste de speriat pentru bărbații care citesc cartea lui Vitali Cipeleagă. ”De vorba cu Emma” este un bestseller în raionul Ciocana din Chișinău. Din păcate, oricât de interesantă poate fi cartea, are efecte adverse. ”Dacă sunteți bărbat și...

Comentează