Filat slabit dieta plahotniuc copy

Oamenii de știință moldoveni de la Uzina de Tractoare, Combicorm și Alte Substanțe Furajere au descoperit o dietă extraordinară cu ajutorul căreia poți slăbi foarte mult într-un timp scurt. Savanții moldoveni spun că dieta se numește Plahotniuc și îl dau ca exemplu pe Filat, care cu ajutorul dietei a reușit să slăbească incredibil de bine.

”Noi au urmărit greutatea moldovenilor de când coordonatorul executiv al Moldovei a început să conducă țara. Ne-am unit calculatoarele la toate cântarele din Piața Centrală. Astfel avem greutatea moldovenilor la miligram. Am descoperit că foarte mulți moldoveni au slăbit mult de când s-a instalat Stabilitatea în Moldova. Cel mai mult a slăbit desigur Vlad Filat. Asta pentru că el a urmat cu strictețe toți pașii dietei. A păpat inițial foarte mult, fără să-i dea coordonatorului executiv nimic. Așa că coordonatorul l-a obligat să înceapă dieta. În ce constă asta? În afară de lipsa de mâncare, i-a interzis accesul la facebook, accesul la amante, accesul la politică, accesul la tot. Rezultatul este extraordinar: cu dieta Plahotniuc, Filat a slăbit incredibil”, a declarat expertul fitosanitar în dieta furajelor, Leonea Iotvoimati.

Potrivit savanților moldoveni, în curând tot mai multă lume o să înceapă dieta numită Plahotniuc. Și nu este vorba doar de politicieni ca Andrei Năstase sau Maia Sandu. Coordonatorul executiv al Moldovei a decis că sute de mii de moldoveni sunt prea grași, așa că trebuie să înceapă cura numită în cinstea sa. Cei care au fost la proteste în centrul Chișinăului au și fost puși să încerce dieta minune. Moldovenii care nu doresc să slăbească în baza dietei Plahotniuc se pot adresa medicului sau farmacistului… din țările Uniunii Europene. Dar pentru asta trebuie mai întâi să fugă din Moldova prin emigrare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Filat-slabit-dieta-plahotniuc-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Filat-slabit-dieta-plahotniuc-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Oamenii de știință moldoveni de la Uzina de Tractoare, Combicorm și Alte Substanțe Furajere au descoperit o dietă extraordinară cu ajutorul căreia poți slăbi foarte mult într-un timp scurt. Savanții moldoveni spun că dieta se numește Plahotniuc și îl dau ca exemplu pe Filat, care cu ajutorul dietei a...

Comentează