Hillary Clinton Orhei copy

Așa ceva este incredibil. Hillary Clinton, prima femeie care va fi președintele americanilor, este originară din Republica Moldova. Familia sa era din Orhei și a fugit din Moldova când Hilary abia împlinise 18 ani. Potrivit cercetătorilor de la Academia de Științe SF, numele de fată mare a lui Hillary era Gligor. Dacă nu s-ar fi măritat, Hilary s-ar fi numit acum Hilariana Gligor.

”Am făcut cercetări ample, am vorbit cu toate babele din Orhei, am căutat în arhivele barurilor, am citit toate caietele de datorii de la magazine. Cei din familia Gligor cumpărau mult pe datorie, că erau vai de mama lor. Hilariana era o fată de treabă. Din păcate, familia sa a trebuit să fugă. Erau oameni deștepți, nu puteau să locuiască printre shorheieni. A învățat la liceul ”Ilan Shor” din Orhei și a terminat liceul numai pe nota 5”, a declarat Leonea Iaibu, cercetător științific de clasa 1-a, de la Academia de Științe SF.

Din păcate Hillary Clinton sau Hilariana Gligor nu vrea să recunoască adevărul. Dacă ar spune că este din Orhei, ratingul său ar scadea brusc la 0,69 la sută și ar pierde alegerile. Asta pentru că americanii sunt convinși că shorheienii sunt chiar mai proști decât ei. Cu toate acestea, după ce va câștiga alegerile, Hilariana Gligor promite ca prima vizită o va face în Chișinău, asta dacă piloții americanii nu vor greși din nou traseul și vor ajunge în Kinshasa, Congo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Hillary-Clinton-Orhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Hillary-Clinton-Orhei-copy-300x300.jpgadminInternațional
Așa ceva este incredibil. Hillary Clinton, prima femeie care va fi președintele americanilor, este originară din Republica Moldova. Familia sa era din Orhei și a fugit din Moldova când Hilary abia împlinise 18 ani. Potrivit cercetătorilor de la Academia de Științe SF, numele de fată mare a lui Hillary era...

Comentează