Femei batrane babe pe scaun copy

Moldova, ai televiziune! Pentru prima dată în istorie, țara noastră va avea o televiziune cu adevărat echidistantă. Aceasta se va numi BăBăS TV. Numele vine de la angajatele televiziunii care vor fi una ca una niște babe.

”Babele află mereu primele toate informațiile. Ele știu tot ce se întâmplă. Poți să vorbești în șoaptă în casă cu soția, să plănuiește ceva în secret și, totuși, babele vor ști exact ce ai vorbit și ce ai de gând să faci. Babele sunt cele mai eficiente jurnaliste, le plătești cu puțini bani, dar află cele mai interesante știri. Dacă trimit o babă în parlament o să știu înaintea tuturor cele mai importante știri ale zilei: câți bani au rămas borsetkă, unde și-a julit genunchiul Alina Zotea și ce culoare vor avea golgocii Corinei Fusu”, a declarat pentru redactorii moldovești, directorul televiziunii Ghiță Bețivu.

De fapt, cea mai importantă calitate a jurnalistelor de la BăBăS TV este că politicienii nu vor dori niciodată să le aibă ca amante. Ba mai mult, nu se vor despărți de soții pentru a se căsători cu jurnalistele BăBăS TV.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Femei-batrane-babe-pe-scaun-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Femei-batrane-babe-pe-scaun-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldova, ai televiziune! Pentru prima dată în istorie, țara noastră va avea o televiziune cu adevărat echidistantă. Aceasta se va numi BăBăS TV. Numele vine de la angajatele televiziunii care vor fi una ca una niște babe. ”Babele află mereu primele toate informațiile. Ele știu tot ce se întâmplă. Poți...

Comentează