Liceu Asachi Iphone copy

Noul telefeon Apple este atât de dorit de tinerele din Republica Moldova, încât ar face orice pentru acest aparat. O liceeancă de la Gheorghe Asachi, de exemplu, a decis să-și vândă fecioria pentru a pune mâna pe un telefeon de ultimă generație. Aceasta a scris la anunțuri pe site-ul ”tri deveatki” că este decisă să se desparte de virginitate.

”Oricum vreau să mă angajez la videochat și nu-mi trebuie virginitatea. M-am uitat la noul telefeon și este așa de kiuuuut. Așa de chotkiiii. Tare vreau să-l am. Toate curvele de la mine din clasă o să moară de ciudă când o să mă vadă cu noul iPhone. Cine îmi cumpără primul iPhone-ul, cu acela îmi pierd fecioria”, a declarat Virgina Facmi, elevă în clasa a 12-a, la liceul Gheorghe Asachi pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit poliției, vânzarea virginității este ilegală în Moldova. Dacă va fi prinsă asupra faptului, tânăra riscă să rămână fără telefeon. Ministrul Educației, Corina Fusu dezminte informația și susțin că anunțul este unul fake: ”este imposibil să mai există fete virgine în liceele din Chișinău, mai ales în clasa a 12-a!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Liceu-Asachi-Iphone-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Liceu-Asachi-Iphone-copy-300x300.jpgadminSocial
Noul telefeon Apple este atât de dorit de tinerele din Republica Moldova, încât ar face orice pentru acest aparat. O liceeancă de la Gheorghe Asachi, de exemplu, a decis să-și vândă fecioria pentru a pune mâna pe un telefeon de ultimă generație. Aceasta a scris la anunțuri pe site-ul ”tri...

Comentează