Noul telefon Apple este atât de dorit de tinerele din Republica Moldova, încât ar face orice pentru acest aparat. O liceeancă de la un liceu privat, de exemplu, a decis să-și vândă fecioria pentru a pune mâna pe un telefon de ultimă generație. Aceasta a scris la anunțuri pe site-ul ”tri deveatki” că este decisă să se desparte de virginitatea sa.

”Oricum vreau să mă angajez la videochat și nu-mi trebuie virginitatea. M-am uitat la noul telefon și este așa de kiuuuut. Așa de chotkiiii. Tare vreau să-l am. Toate curvele de la mine din clasă o să moară de ciudă când o să mă vadă cu noul iPhone. Cine îmi cumpără primul iPhone-ul, cu acela îmi pierd fecioria”, a declarat Virgina Facmi, elevă în clasa a 12-a de la un liceu privat pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit poliției, vânzarea virginității este ilegală în Moldova. Dacă va fi prinsă asupra faptului, tânăra riscă să rămână fără telefeon. Ministrul Educației, Monica Babuc a mulțumit Partidului pentru telefoanele iPhone, dar dezminte totul și susțin că anunțul este unul fake: ”este imposibil să mai există fete virgine în liceele din Chișinău în clasa a 12-a!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/img_7691.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/img_7691-300x300.jpgadminSocial
Noul telefon Apple este atât de dorit de tinerele din Republica Moldova, încât ar face orice pentru acest aparat. O liceeancă de la un liceu privat, de exemplu, a decis să-și vândă fecioria pentru a pune mâna pe un telefon de ultimă generație. Aceasta a scris la anunțuri pe...

Comentează