Aparat de joc pentru liceeni copy

Prima sală de jocuri pentru copii a fost deschisă astăzi la Chișinău. Aceasta a fost inaugurată de ministrul Finanțelor, ministrul Economiei și ministrul Educației. Cei trei au susținut ideea unui om de afaceri din Orhei de a-i lăsa pe elevi să-și încerce norocul.

”Liceenii trebuie să-și încerce norocul în viață. Pentru că, sincer, doar asta le-a mai rămas, norocul. Unii vor fi norocoși și vor ajunge să lucreze pentru Plahotniuc. Așa că vor primi tot ce le trebuie. Alții vor fugi din țară și dacă vor avea noroc, nu vor muri de foame și boli. Ați văzut că spitalele nu mai primesc bolnavi, miliardele din bănci se fură, economia este distrusă. Numai un mare noroc îi va salva”, a declarat Ilan, patronul sălii de jocuri.

Potrivit omului de afaceri din Orhei, liceenii vor putea să joace jocuri de noroc în timpul recreațiilor. Aceștia pot lua bani și pe datorie ca să joace în sala de jocuri. Evident, datoria va fi pusă la procent, iar părinții trebuie să se grăbească și să o plătească dacă nu vor să rămână fără case, mașini sau alte bunuri. Ilan promite să-și pună aparate în curând și la Prometeu, la Mircea Eliade, adică licee cu mulți liceeni bogați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Aparat-de-joc-pentru-liceeni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Aparat-de-joc-pentru-liceeni-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Prima sală de jocuri pentru copii a fost deschisă astăzi la Chișinău. Aceasta a fost inaugurată de ministrul Finanțelor, ministrul Economiei și ministrul Educației. Cei trei au susținut ideea unui om de afaceri din Orhei de a-i lăsa pe elevi să-și încerce norocul. ”Liceenii trebuie să-și încerce norocul în viață. Pentru că,...

Comentează