Vlad Plahotniuc Victoria Nuland copy

Ştiți de ce s-a dus Vlad Plahotniuc în SUA? Să ceară și cetățenia americană.

Vlad Plahotniuc s-a plâns Victoriei Nuland că Moldova este un stat captiv: ”stau captiv în hotelul meu, înconjurat de protestatari și nu pot conduce țara!”

Vlad Plahotniuc s-a întâlnit și cu Barack Obama… la toaletă.

Vlad Plahotniuc i-a facut cadou președintelui SUA o colecție de filme din propria cinematecă.

Victoria Nuland s-a lăudat că știe două cuvinte în “moldovenește’ după ce a citit facebookul moldovenesc: ”nu Plaha!”

Victoria Nuland: ”Continuați în ritmul acesta și noi vă vom susține”. Poporul moldovenesc: ”Numai nu în ritmul acesta! Am rămas fără parale!”

Confuzie în America, Niu Iorc Taims a scris că Victora Nuland s-a întâlnit cu președintele Coreei de Nord, Plackh At Nyuk.

Publika TV a descris modest întâlnirea: ”evenimentul mileniului într-o țară din nordul Americii. Înălțimea sa, Marele Arhiduce și tot duce, Iluminăția sa, Nemaipomenitul Coordonator Executiv și mult prea deșteptul Vlad Plahotniuc a avut amabilitatea de a-i oferi o întâlnire unei secretare.”

Vești proaste pentru fanii lui Vlad Plahotniuc. Și Codruța Kovesi, șefa DNA, a anunțat că ar vrea să se întâlnească un pic cu Coordonatorul Executiv al Moldovei.

Vlad Plahotniuc a plecat supărat de la întâlnirea cu Victoria Nuland: ”mi-a greșit titulatura, nu sunt coordonatorul executiv al Moldovei, sunt patronul Moldovei!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vlad-Plahotniuc-Victoria-Nuland-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vlad-Plahotniuc-Victoria-Nuland-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ştiți de ce s-a dus Vlad Plahotniuc în SUA? Să ceară și cetățenia americană. Vlad Plahotniuc s-a plâns Victoriei Nuland că Moldova este un stat captiv: ”stau captiv în hotelul meu, înconjurat de protestatari și nu pot conduce țara!” Vlad Plahotniuc s-a întâlnit și cu Barack Obama... la toaletă. Vlad Plahotniuc i-a facut cadou...

Comentează