În Moldova există 1593 de reviste pentru femei. Concurența uriașă dintre acestea face ca redacțiile lor să fie tot mai inventive. Și cum la modă sunt petrecerile tematice organizate de reviste, revista Aquarelle a decis, de exemplu, să organizeze prima petrecere pentru swingeri din Moldova. Pe scurt, participanții vor fi obligați să-și aducă partenerul sexual și să-l dea la schimb pentru cel mult o oră.

”Vrem să ieșim în evidență și să copleșim concurența noastră cu această petrecere îndrăzneață. Ne-am gândit la toate, avem paturi, avem camere separate, iar pentru cei mai îndrăzneți și nerăbdători avem saltele pe care le-am pus prin colțuri. Evident, discreția și anonimitatea participanților este asigurată. Chiar de pe acum se anunță un succes, vine Domnica Cemortan cu cei zece iubiți, vine Chiril Gaburici cu purtătoarea de cuvânt, vin chiar și cele două cupluri Filat. Vlad Filat cu soția și Sanda Filat cu soțul. Cine știe ce o să se întâmple, poate se împacă”, s-a întrebat retoric redactorul Aquarelle, Anjela Sîrbu.

Alte reviste au anunțat însă că swingerii moldoveni sunt foarte învechiți, chiar antici. Și asta pentru că 80 la sută dintre cei care își dau la schimb partenerul sexual se află în zona din Republica Moldova rămasă la stadiul medieval, în raionul Șoldănești. Așa că revistele concurente au anunțat petreceri mai interesante: de voyeuri sau sadomasochiști.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Petrecere-swinger-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Petrecere-swinger-copy-150x150.jpgadminMonden
În Moldova există 1593 de reviste pentru femei. Concurența uriașă dintre acestea face ca redacțiile lor să fie tot mai inventive. Și cum la modă sunt petrecerile tematice organizate de reviste, revista Aquarelle a decis, de exemplu, să organizeze prima petrecere pentru swingeri din Moldova. Pe scurt, participanții vor fi obligați...

Comentează