Profesoara Asachi cadou masina copy

Anul școlar a început cu cheltuieli uriașe pentru părinții cu elevi la un liceu din Chișinău. O profesoară de aici i-a anunțat pe aceștia că s-a săturat de cadourile neispirate pe care le fac. Fără prea multe menajamente, la întâlnirea cu părinții de pe 1 septembrie, profesoara le-a spus că își dorește o mașină pentru că cea veche are deja 3 ani și iese din garanție.

”Câte ceasuri și tablouri credeți că pot să primesc? Îmi ticăie în cap toată casa de pe 1 septembrie și până reușesc să vând toate ceasurile prostești pe care mi le dăruiți. Și tablourile, nu știu de unde le cumpărați, dar tare greu le vând. Ca să nu mai facem barterul ista prostesc, eu vă propun să vă uniți forțele și să puneți mână de la mână, să-mi cumpărați o mașină. Că tot dați bani pe cadouri. Nu mai bine faceți un mic efort? Cei acolo de la fiecare câte 1000 de euro? Sunt 30 de copii în clasă. Cu 30 de mii de euro îmi cumpărați ceva bunicel”, a declarat Anfisa Afanasievna, profesoară din liceul din Chișinău.

Profesoara susține că ar vrea un Audi, BMW sau Jaguar. Anfisa Afanasievna i-a atenționat pe părinți că nu renunță la cadourile obișnuite pe care le primește de ziua profesorului, Crăciun, zi de naștere, 1 martie, 8 martie, Paște, sfârșit de an școlar. Doar că atunci cadourile vor putea fi simbolice: un inel, o brățară… Evident, din aur.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Profesoara-Asachi-cadou-masina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Profesoara-Asachi-cadou-masina-copy-300x300.jpgadminSocial
Anul școlar a început cu cheltuieli uriașe pentru părinții cu elevi la un liceu din Chișinău. O profesoară de aici i-a anunțat pe aceștia că s-a săturat de cadourile neispirate pe care le fac. Fără prea multe menajamente, la întâlnirea cu părinții de pe 1 septembrie, profesoara le-a spus...

Comentează