Televizor Moldova 1 Somn copy

Eveniment mai puțin obișnuit pentru o televiziune. Prezentatoarea unei emisiuni de la Moldova 1 a ațipit chiar în timpul show-ului său. Aceasta a reușit să scoată și un sforăit ușor în timp ce invitații săi vorbeau singuri. Prezentatoarea a fost trezită chiar de invitați care nu mai știau despre ce să vorbească în timp ce jurnalista dormea.

”Vă dați seama că am adormit pentru că emisiunea era extrem de plicticoasă. Dacă era ceva interesant, nu adormeam. Oricum, mi s-a mai întâmplat să ațipesc. Eu fac așa, spun bună seara și prezint invitații. Apoi îi las să vorbească. Până acum când adormeam invitații nu mă băgau în seamă. Vorbeau până la sfârșitul emisiunii. Aceștia au fost nesimțiți, puteau să mă lase să-mi fac somnul de frumusețe. Eu știu când să mă trezesc, îmi sună ceasul, spun la revedere și gata emisiunea”, spune Varvara Tufta, prezentatoare de la Moldova 1.

Din fericire, în acel moment la Moldova 1 nu se uita nimeni, nici măcare regizorii, sunetiștii, cameramanii emisiunii, așa că incidentul a trecut complet neobservat. Prezentatoarea și-a cerut scuze pentru incident și a promis că la viitoare emisiune nu va sforăi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Televizor-Moldova-1-Somn-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Televizor-Moldova-1-Somn-copy-300x300.jpgadminMonden
Eveniment mai puțin obișnuit pentru o televiziune. Prezentatoarea unei emisiuni de la Moldova 1 a ațipit chiar în timpul show-ului său. Aceasta a reușit să scoată și un sforăit ușor în timp ce invitații săi vorbeau singuri. Prezentatoarea a fost trezită chiar de invitați care nu mai știau despre...

Comentează