Batrână pe trecerea de pietoni copy

În cadrul acțiunii naționale ”Nu dormiți pe zebră”, polițiștii din Republica Moldova au sancționat-o pe o pensionară din Chișinău. Aceasta a alergat prea încet pe trecerea de pietoni. Oamenii legii au reacționat promt și au amendat-o pe infractoare cu suma de 1000 de lei pentru obstrucționarea fluidizării traficului în capitală. În apărarea ei, pensionara a declarat că nu poate alerga mai repede pentru că merge în cârjă.

”Este strigător la cer, se pregătește să traverseze strada la zebră și se așteaptă ca șoferii să oprească. Dacă nu poți să alergi din cauza cârjei, aruncă naibii cârja și fugi. Că pe zebră nu se doarme, se aleargă. A trecut un șofer, săracu, cu BMW-ul și era să-și zgârîie mașina cu baba asta. Că ea nu lasă cârja când trebuie să alerge pe trecerea de pietoni. A traversat tucma în 2 secunde”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan.

Potrivit noului Cod Auto, adoptat săptămâna trecută de Guvern, pietonii trebuie să reușească să alerge în 1,5 secunde drumul, oricât de mare este acesta. Dacă nu reușesc și sunt loviți, vor fi obligați să plătească zgârâierea mașinii. Cei care nu sunt în stare să respecte timpii, sunt sfătuiți să nu traverseze pe zebră, ci prin locuri neamenajate. Asta pentru a nu-i încurca pe oamenii care vor să alerge pe trecerea de pietoni legal.

O pensionară din Chișinău amendată de poliție că a alergat prea încet pe zebră: ”a traversat în 2 secunde”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Batrână-pe-trecerea-de-pietoni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Batrână-pe-trecerea-de-pietoni-copy-300x300.jpgadminSocialamendă,Batrana,traversare înceată,trecere de pieton
În cadrul acțiunii naționale ”Nu dormiți pe zebră”, polițiștii din Republica Moldova au sancționat-o pe o pensionară din Chișinău. Aceasta a alergat prea încet pe trecerea de pietoni. Oamenii legii au reacționat promt și au amendat-o pe infractoare cu suma de 1000 de lei pentru obstrucționarea fluidizării traficului în...

Comentează