În sfârșit moldovenii vor avea o televiziune interesantă la care se vor putea uita cu mare plăcere. Televiziunea va face parte, ca de obicei, din Holdingul lui Vlad Plahotniuc și se va numi CNA TV. Cum îi sună numele, este vorba de televiziunea CNA-ului, care va începe să emită de pe 31 iunie.

CNA TV a anunțat și grila sa de programe. Iată-le:

Masajerul. Emisiune cu noutăți despre noi arestări, unde cetățenii vor afla ce hoți au fost alungați din banda lui Plahotniuc și, cu alte cuvinte, pot fi arestați.

Что? Где? Когда? Украдена. Emisiune despre cele mai mari furturi din Moldova.

Trenirovkă și Abed. Emisiune cu știri sportive și despre ce bătăi a mai încasat Costea Țuțu.

Спокойной ночи, молдаване! Emisiune de psihoză și hipnoză colectivă pentru spălarea creierilor.

Дом-2: Построй свою любовь! Emisiune din închisoarea CNA, unde mai mulți miniștri, un premier, deputați, încearcă să-și găsească dragostea unii în brațele altora. Certurile lor, bătăile, întâlnirile tandre de la dușuri vor face deliciul publicului.

Filmele de comedie vor fi înlocuite cu știrile de la Publika WC și Prime WC.

Filme erotice! Acestea vor fi difuzate după ora 12 și sunt din colecția de aur a celui mai mare colecționar de filme erotice din Moldova. Misteriosul Vlad P. susține că are aproape 69 de mii de Sex Tape-uri. Cele mai cunoscute vedete și chiar cei mai cunoscuți politicieni vor fi protagoniștii acestor momente intime.

O țară imperfectă. De ce este de căcat să trăiești în Moldova și de ce fug moldovenii din Moldova?

Banii tăi sunt banii mei. O emisiune despre succesul financiar al celui mai cunoscut oligarh din Moldova.

Поле Чудес. Despre noile câmpuri de mac și de cânepă descoperite în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-CNA-TV-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-CNA-TV-copy-300x300.jpgadminMonden
În sfârșit moldovenii vor avea o televiziune interesantă la care se vor putea uita cu mare plăcere. Televiziunea va face parte, ca de obicei, din Holdingul lui Vlad Plahotniuc și se va numi CNA TV. Cum îi sună numele, este vorba de televiziunea CNA-ului, care va începe să emită...

Comentează