Cel mai înjurat ministru al Educației, Maia Sandu, își va atrage alte nemulțumiri din partea elevilor moldoveni. Potrivit unui proiect de hotărâre de ministru, în toate școlile din Moldova va fi introdusă încă o taxă. Pe lângă taxa pentru perdele, taxa pentru cretă, taxa pentru femeia de serviciu, taxa pentru note bune, taxa pentru lecții particulare, ministerul educației propune taxa pentru camerele de supraveghere.

”Ne pare rău că trebuie să îi punem pe părinții voștri la cheltuială, dar știm că ei se descurcă. Fac bani buni în Italia, Spania sau unde sunt plecați. Așa că, în loc să dați bani pe țigări și prezervative, mai bine să plătiți taxa pentru camerele de supraveghere. Uniunea Europeană nu ne mai dă bani pentru așa ceva, așa că trebuie să plătim sistemul de camere din banii voștri”, s-a adresat elevilor ministrul Maia Sandu.

Noile camere vor fi instalate din luna mai, iar în timpul Bacalaureatului vor fi funcționale. Pentru eficiență ministerul Educației va instala camere în toalete – ca elevii să nu poate copia când vor merge să se ușureze, dar și sub bănci – ca să prevină orice scoatere de  copiuțe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Bac-in-clasa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Bac-in-clasa-copy-150x150.jpgadminSocial
Cel mai înjurat ministru al Educației, Maia Sandu, își va atrage alte nemulțumiri din partea elevilor moldoveni. Potrivit unui proiect de hotărâre de ministru, în toate școlile din Moldova va fi introdusă încă o taxă. Pe lângă taxa pentru perdele, taxa pentru cretă, taxa pentru femeia de serviciu, taxa pentru note...

Comentează