Veste bună pentru elevii moldoveni. Aceştia au fost anunţaţi de ministrul Maia Sandu că vor avea o nouă probă la Bacalaureatul de anul viitor. Proba se numeşte Educaţia Sexuală şi poate fi aleasă de orice elev. Proba de Educaţie Sexuală va fi una orală şi se va desfăşura ca orice altă probă în faţa camerelor de videochat.

“Am observat că elevii din Moldova se pricep de minune la chestiunile sexuale. Chiar vorbeam cu profesorii care au cursuri de Educaţie Sexuală în licee şi îmi spuneau că au învăţat multe lucruri interesante de la copii. Elevii au acces la internet, la filme pentru adulţi, ştiu toate noutăţile în materie de vibratoare”, a declarat Maia Sandu la o conferinţă de presă.

Consiliul Republican al Liceenilor a salutat decizia ministrului Maia Sandu. Potrivit preşedintelui consiliului Liceenilor, Virgina Facmi, elevele au devenit extrem de pricepute în Educaţia Sexuală şi, datorită acestui curs, folosesc tot timpul prezervativ, chiar şi în clasele a 9.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Bac-in-clasa-educatia-sexuala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Bac-in-clasa-educatia-sexuala-copy-150x150.jpgadminSocial
Veste bună pentru elevii moldoveni. Aceştia au fost anunţaţi de ministrul Maia Sandu că vor avea o nouă probă la Bacalaureatul de anul viitor. Proba se numeşte Educaţia Sexuală şi poate fi aleasă de orice elev. Proba de Educaţie Sexuală va fi una orală şi se va desfăşura ca...

Comentează