Marina Radvan Renato copy

Șoc și lovitură dură pentru Igor Dodon. Marina Rădvan pleacă din PSRM. Tânăra politiciană a primit o ofertă de nerefuzat de la Renato Usatâi. Primarul din Bălți i-a promis că îi va pune la dispoziție mult mai multă mâncare față de ce primește de la PSRM.

“Igor nu prea îi dă mâncare, parcă o ține pe Marina la dietă. Eu o să-i dau să guste de toate: icra ciornaia, icra crasnaia, icra baklajanaia! Catlete și mâncarea sa preferată – cârnatul lung și gros. Oricum, la noi, la Bălți, se mânâncă bine”, subliniaza primarul de la Bălți, Renato Usatîi.

Pe de altă parte Marina Rădvan spune că a luat această decizie în urma unor negocieri dure cu Renato Usatâi. “La domnul Renata voi avea mai multă mâncare. Am cerut ca în fiecare zi să am meniu variat, bogat în calorii! Iaurtul și brânza să nu lipsească, în plus domnul Renata mi-a promis că îmi va organiza un concert cu multă mâncare de la Stas Mihailov”, spune Marina Rădvan.

O nouă plecare de la Dodon. Marina Rădvan părăsește PSRM: ”la Renata voi primi mai multă... mâncare”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Marina-Radvan-Renato-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Marina-Radvan-Renato-copy-300x300.jpgadminPoliticIgor Dodon,Marina Rădvan,Renato Usatii
Șoc și lovitură dură pentru Igor Dodon. Marina Rădvan pleacă din PSRM. Tânăra politiciană a primit o ofertă de nerefuzat de la Renato Usatâi. Primarul din Bălți i-a promis că îi va pune la dispoziție mult mai multă mâncare față de ce primește de la PSRM. 'Igor nu prea îi...

Comentează