După furturile drapelelor din fața sediului, Partidul Liberast din Moldova este din nou în șoc. O persoană de vază din partid, porndrapelul partidului, frumoasa deputată Alina Zotea a dispărut. Aceasta a fost furată aseară de câțiva socialiști necunoscuți. Din ce spun martorii, Alina a urcat într-un BMW sedmiorcă, cu numere de la președinție.

”Este clar cine ne-a furat-o pe Alina. Fără ea politica nu va fi la fel. Vor să se răzbune pe noi și după ce ne-au furat drapelele, acum ne fură și porndrapelele. Aș vrea dacă cineva citește rândurile acestea să mă ajute să o găsesc pe Alinuța. Semnlamente: genunchi juliți, păr negru, lung, îmbrăcată în niște chiloți roșii, sutieni albaștri, IQ minus 69. Cine o găsește va câștiga 100 de euro de la mine”, a declarat Liuda Ghimpu în lacrimi.

Ca să se răzbune pe socialiști, liberaștii au anunțat că le vor fura porndrapelul lor, adică pe Marina Rădvan. Dar ca să-i facă față socialistei mereu flămânde, liberaștii au cumpărat toate produsele alimentare din Piața Centrală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-copy-300x300.jpgadminMonden
După furturile drapelelor din fața sediului, Partidul Liberast din Moldova este din nou în șoc. O persoană de vază din partid, porndrapelul partidului, frumoasa deputată Alina Zotea a dispărut. Aceasta a fost furată aseară de câțiva socialiști necunoscuți. Din ce spun martorii, Alina a urcat într-un BMW sedmiorcă, cu...

Comentează