Vidanja-Parlament-copy-300x210

Este un blestem. Moldova scapă de o intoxicație de proporții și dă în alta. De data asta au avut de suferit sărmanii deputați din Parlament. Aceștia s-au intoxicat rău de tot după ce au mâncat prea mult c..cat. Parlamentarii au fost trimiși de urgență la sanatorii în Dubai, în Miami, în Paris ca să-și revină.

”Eram la o comândare. Murise democrația în Moldova și am fost invitați, ca de obicei, să mâncăm c..cat. Noi mâncăm c..cat și neinvitați, dar acum când ne-au invitat, nu aveam cum să refuzăm. Mai ales că îngropam democrația moldovenească. Am mâncat c..cat pe rând, la microfon, așa cum ne-ați văzut la televizor de atâtea ori, dar ni s-a făcut rău după asta și au venit rapid limuzinele să ne ia, să ne ducă”, a declarat Marian Pulu, Liuda Ghimpu și Iurie Bleancă.

Limuzinele i-au transportat de urgență pe deputați la avioanele private. Cu ajutorul avioanelor vor ajunge de urgență la plaje, în hoteluri scumpe ca să-și revină după intoxicația cu c..cat. Alina Zotea a avut o problemă în plus, acesteia i-a apărut și o eczemă la piciorul julit. Coordonatorul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc susține că deputații mănâncă prea mult c..cat și din cauza asta apar intoxicații. Din păcate, astfel de intoxicații apar des și la trollii de pe facebook, dar și în clădirea Guvernului, unde miniștrii și premierul mănâncă mult c..cat.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vidanja-Parlament-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vidanja-Parlament-copy-300x210-300x210.jpgadminPolitic
Este un blestem. Moldova scapă de o intoxicație de proporții și dă în alta. De data asta au avut de suferit sărmanii deputați din Parlament. Aceștia s-au intoxicat rău de tot după ce au mâncat prea mult c..cat. Parlamentarii au fost trimiși de urgență la sanatorii în Dubai, în...

Comentează