După demisia președintelui Curții Constițuțuanale, iată că o altă demisie zguduie această instituție respectată doar de bebeluși și cățeii maidanezi din Piața Centrală. Chiar dictatorul Vlad Plahotniuc a anunțat că pleacă din funcția de judecător antrenor și cordonator al Curții.

”Pațani, m-am zaibit. Nu mai pot. Vă jur. Adică, blea, în câte locuri să fiu tot eu? Sunt și judecător la Curte și procuror șef, și director la CNA, și deputat, și premier, și prezik, și primar în Chișinău… Sunt angajat peste tot, da nu na. Eu cât să muncesc pentru țara asta? Eu sunt un singur un, blea, nu mă pot multiplica”, a declarat dictatorul Vlad Plahotniuc.

Coordonatorul și dictatorul Moldovei a anunțat că în locul său, judecător coordonator și antrenor la Curtea Constițuțuanală va fi chiar șestiorca sa, baxeorul Costică Țuțu. Prima modificare în Constițuția Moldovei, aceasta va conține trenirovkă și abed pentru pațani cancretnâie, care se pricep la bazaruri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Curtea-Constitutionala-Plahotniuc-Leanca-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Curtea-Constitutionala-Plahotniuc-Leanca-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
După demisia președintelui Curții Constițuțuanale, iată că o altă demisie zguduie această instituție respectată doar de bebeluși și cățeii maidanezi din Piața Centrală. Chiar dictatorul Vlad Plahotniuc a anunțat că pleacă din funcția de judecător antrenor și cordonator al Curții. ”Pațani, m-am zaibit. Nu mai pot. Vă jur. Adică, blea,...

Comentează