Proteste politisti placat

Polițiștii moldoveni sunt din ce în ce mai inventivi. După ce le-au mulțumit moldovenilor că protestează pasiv, oamenii legii le-au mulțumit cetățenilor pentru mita pe care le-o dau. Mulțumirea și-au scris-o din nou pe un placat cu care s-au plimbat țanțoși pe străzi. Polițiștii cred că astfel oamenii nu vor mai fi zgârciți și vor da mite consistente.

”Le mulțumim oamenilor că sunt alături de noi. Dacă nu ne-ar da mită nu știm cum am mai trăi. Le suntem recunoscători pentru binele pe care ni-l fac. Prin acest mesaj vrem să atragem atenția că mita a scăzut nepermis de mult. Dacă acum câțiva ani primeam o mită medie de 100 de lei, acum acceptăm și 10 lei. Ieri, de exemplu, un șofer mi-a dat doar 10 bani. Nu se poate așa”, a declarat polițistul Ghiță Balabol.

Și nu a fost singurul placat al polițiștilor. Câțiva au ținut în mâini minute bune un placat pe care scria ”Jos Plahotniuc”. Acesta însă a fost rupt în scurt timp. Polițiștii s-au scuzat ulterior: ”noi nu știm să scriem și nici să citim, așa că l-am rugat pe Oleg Brega să ne scrie ceva pe placat!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Proteste-politisti-placat.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Proteste-politisti-placat-300x300.jpgadminPolitic
Polițiștii moldoveni sunt din ce în ce mai inventivi. După ce le-au mulțumit moldovenilor că protestează pasiv, oamenii legii le-au mulțumit cetățenilor pentru mita pe care le-o dau. Mulțumirea și-au scris-o din nou pe un placat cu care s-au plimbat țanțoși pe străzi. Polițiștii cred că astfel oamenii nu...

Comentează