Ronaldo se insoara gopnik copy

Xenia este istorie. O moldoveancă a reușit să se mărite și mai bine decât fosta iubită a lui Biberon. Moldoveanca a reușit să-l îmbrobodească chiar pe cel mai mare fotbalist a tuturor timpurilor. Este vorba de Cristiano Ronaldo, cunoscut după jocul extraordinar din finala Euro 2016. Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe moldoveancă la spital și s-a îndrăgostit de ea.

”Eu știu să mă ocup de copii. Cristiano plânge toată ziua, iar eu sunt singura care știe ce trebuie să-i facă să-l ogoiască. Am lucrat ca bandantă 10 ani și cunosc foarte bine secretele meseriei. În plus, când merge și se lovește din greșeală de mobilă, se trântește pe jos și începe să urle. Îl car în spate până se liniștește. Sunt obișnuită să car bărbații în spate. Pe bărbatul meu din Orhei îl aduceam în fiecare zi de la Bar acasă”, a declarat Galea Ibovnaia, moldoveancă plecată la muncă în Portocalia.

Cristiano Ronaldo a confirmat informația. Acesta a declarat că diferența de vârstă nu conteazză dacă doi sau trei, sau chiar patru oameni se iubesc.

Supărată că nu va fi cea mai invidiată mireasă din Moldova, Xenia a cerut rapid soțului ei să cumpere Real Madrid. După ce vor fi semnate hârtiile, Xenia promite că Ronaldo nu va juca niciun meci, cât timp ea va antrena echipa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Ronaldo-se-insoara-gopnik-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Ronaldo-se-insoara-gopnik-copy-300x300.jpgadminInternațional
Xenia este istorie. O moldoveancă a reușit să se mărite și mai bine decât fosta iubită a lui Biberon. Moldoveanca a reușit să-l îmbrobodească chiar pe cel mai mare fotbalist a tuturor timpurilor. Este vorba de Cristiano Ronaldo, cunoscut după jocul extraordinar din finala Euro 2016. Cristiano Ronaldo a...

Comentează