Femeie silicon copy

Toată lumea știe că femeile din Republica Moldova sunt cele mai frumoase din lume. De astăzi, moldovencele au mai bătut un record. O femeie din Chișinău și-a implantat în sânii săi 40 de kilograme de silicon. Astfel, aceasta a devenit oficial femeia cu cei mai mari sâni din lume.

”Am vrut să demonstrez că dacă îți pui ceva în cap… Păi, trebuie să ai ceva în cap. Eu am în sâni. 20 de kile într-o țâță și restul de… nu știu cât, că nu am fost prea bună la matematică. Restul de până la 40 în altul. Mă simt așa de bine cu țâțele mele mari. Vaca asta de Olia se lăuda că are 30 de kile, iaca, eu mi-am pus 40. Să aud ce zice acum, curva naibii”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Galea Țâțovici.

Femeia este jurnalistă și a fost angajată de curând la Prime de către Vlad Plahotniuc. Deși este foarte bucuroasă că are cei mai mari sâni din lume, Galea are acum o problemă. Atunci când urcă în rutieră trebuie să plătească bilet dublu. În plus, când merge la Andy’s Pizza și își pune țâțele pe masă acestea cad pentru că nu sunt construite să țină prea multă mâncare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Femeie-silicon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Femeie-silicon-copy-300x300.jpgadminSocial
Toată lumea știe că femeile din Republica Moldova sunt cele mai frumoase din lume. De astăzi, moldovencele au mai bătut un record. O femeie din Chișinău și-a implantat în sânii săi 40 de kilograme de silicon. Astfel, aceasta a devenit oficial femeia cu cei mai mari sâni din lume. ”Am...

Comentează