Facebook Tatiana Heghea Nata Albot copy

Răzbunarea vină n-are. O mireasă din Chișinău s-a descărcat pe facebook împotriva invitaților de la nunta sa. Tânăra a publicat pozele tuturor celor care au fost la petrece, dar au pus mai puțin de 300 de euro pe masă. Deranjată că a cheltuit foarte mult la nuntă și nu și-a scos banii, mireasa a comentat foarte urât la adresa rudelor sale.

”Sunt niște zgârâie brânză, mănâncă de sub unghie. Îi urăsc foarte tare. Mai bine nu-i chemam la nuntă, putorile dracului. Baba din poza asta a pus numai 100 de euro. Cică are pensia mică. Mătușă se cheamă. Da ea nu are nepoți care muncesc la Italia să îi trimită bani să pună pe masă? Așa de tare sunt supărată. În loc să câștigăm niște bani am pierdut mult, nu ne-am scos nici cât am investit în nunta asta. I-am spus prostului de bărbatul meu să nu-și invite toate rudele sărăntoace de la țară. Debilul dracului, așa de tare m-a enervat el și cu neamurile sale puturoase”, a scris mireasa pe facebook în descrierea pozelor sale.

Tânăra susține că vrea să le facă de rușine pe rudele sale, de fapt ale soțului ei. Să știe toată lumea cât de zgârciți sunt și să nu-i invite nimeni niciodată pe la nunți. Mireasa crede că astfel va ajuta și alte mirese ca să nu mai cadă în capcana invitaților săraci care mănâncă, se distrează la nuntă, dar pun foarte puțini bani.

O mireasă a pus pe facebook pozele invitaților care i-au dăruit puțini bani la nuntă: ”nu-i invitați la nunți pe zgârciții iștea”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Facebook-Tatiana-Heghea-Nata-Albot-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Facebook-Tatiana-Heghea-Nata-Albot-copy-300x300.jpgadminSocialfacebook,mireasă,Nata Albot,nunta,Tatiana Heghea
Răzbunarea vină n-are. O mireasă din Chișinău s-a descărcat pe facebook împotriva invitaților de la nunta sa. Tânăra a publicat pozele tuturor celor care au fost la petrece, dar au pus mai puțin de 300 de euro pe masă. Deranjată că a cheltuit foarte mult la nuntă și nu...

Comentează