Vlad Plahotniuc Icoana copy

Minune nemaiîntâlnită în Biserica Sfinții Ierarhi din Chișinău. O icoană a politicianului Vlad Plahotniuc a început să izorască bani în această dimineață. Zeci de mii de enoriași s-au strâns în fața bisericii ca la bancomat și au început să se roage puternic pentru mântuirea problemelor financiare. Din păcate preotul nu a scos icoana în fața mulțimii și a închis-o în altar.

”Este biserica mea, eu am construit-o din banii câștigați cu greu la botezuri, înmormântări. Nu am de gând să-mi împart averea cu toți sărăntocii. Când a fost să dea bani la biserică, lăsau câte un leu, zece lei, acum au uitat cât de zgârciți au fost. Pe niciunul să nu văd în fața ochilor, am dat drumul la zece câini dresați să muște până la carne și să-i alunge dacă intră în biserică”, a declarat preotul care se laudă că a strâns deja 10 milioane de euro din ochii lui Vlad Plahotniuc.

Reprezentanții SRL Mitropolia Moldovei susțin că ofițeri ai Patriarhiei Ruse au stabilit că minunea este una originală și adevărată. Managerul SRL Mitropolia Moldovei, mitropolitul Vladimir, a cerut deja 90 la sută din toți banii pe care îi plânge Vlad Plahotniuc. Din păcate pentru el, preotul paroh susține că el s-a dat deja cu baptiștii și nu i se subordonează.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Vlad-Plahotniuc-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Vlad-Plahotniuc-Icoana-copy-150x150.jpgadminSocial
Minune nemaiîntâlnită în Biserica Sfinții Ierarhi din Chișinău. O icoană a politicianului Vlad Plahotniuc a început să izorască bani în această dimineață. Zeci de mii de enoriași s-au strâns în fața bisericii ca la bancomat și au început să se roage puternic pentru mântuirea problemelor financiare. Din păcate preotul...

Comentează